Share

Το Kentia Apartment στην σελίδα kataskeuesktirion.gr

Το Kentia Apartment στην σελίδα kataskeuesktirion.gr

H σελίδα kataskeuesktirion.gr μας τίμησε με την ανάρτηση του project που ανέλαβε το γραφείο μας.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Aegean Design, ανέλαβε την ανακαίνιση μιας κατοικίας, στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, αποτελούμενη από ένα υπνοδωμάτιο και επιπλέον από χώρο σαλονιού, χώρο κουζίνας, τραπεζαρία, λουτρό και χώρο υδρομασάζ. Η κεντρική ιδέα του διαμερίσματος είναι εμπνευσμένη από το φύλλο της κέντιας (είδος φοίνικα) και στην συνολική έννοια της φύσης και των συναισθημάτων χαλάρωσης που μπορεί να προσφέρει.

Ο σκοπός ήταν να διαμορφωθεί ένας οικιστικός χώρος χαλάρωσης και ξεκούρασης μέσα στον πολύβουο αστικό ιστό μιας πόλης. Η παλέτα χρωμάτων είναι εμπνευσμένη από την φύση, ενώ το στοιχείο του ξύλου ως κυρίαρχο υλικό στην διακόσμηση, προσδίδει μια αίσθηση ζεστασιάς στο εσωτερικό της κατοικίας. Ο φωτισμός στο διαμέρισμα έχει μελετηθεί έτσι ώστε να δίνει έμφαση σε διάφορα καίρια σχεδιαστικά σημεία του διαμερίσματος, όπως στους καλλιτεχνικούς πινάκες, στις κάθετες φυτεύσεις και στις διακοσμητικές ταπετσαρίες.

 

More info : https://kataskevesktirion.gr/kentia-apartment-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%cf%8c%cf%81%cf%86%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%ba/

Share post:

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.